Strategisk improvisation – Så skapar du effektiv kommunikation i en föränderlig värld

Välkommen till en lunch i Malmö där vi presenterar ett nytt perspektiv på effektiv kommunikation: Strategisk improvisation.

Det är Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och Katarina Gentzel Sandberg, seniorkonsult på Gullers Grupp, som i september släpper en bok om ämnet. De två författarna kommer under lunchen att ge en introduktion i ämnet och resonera kring hur såväl organisationer som individer kan använda strategisk improvisation.

Strategisk improvisation tar sin utgångspunkt i frågorna om det verkligen går att planera och tänka strategiskt kring kommunikation i en värld i ständig förändring? Har vi de rätta kommunikationsverktygen för en verklighet där tiden inte räcker till, kontexten inte är konstant och ingen kan teckna säkra framtidsbilder?

Idag krävs situationsanpassning och nya sätt att se på strategisk kommunikation. Det behövs ett nytt perspektiv på framgångsrik kommunikation: strategisk improvisation. Om du redan nu är nyfiken finns en kort intervju med Katarina och Jesper om ämnet här.

Vi bjuder på lunch och kunskap. Seminariet är kostnadsfritt. 

Datum: 7 juni kl 12:00 – 13:00. Lunch serveras från kl 11.30
Plats: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Anmäl dig till sam.candia@gullers.se

Publicerat tisdag 16 maj 2017